Selecteer een pagina

Plan C Sign & Styling

Responsive webdesign
Bekijk deze websiteMeer over dit onderwerp

Project omschrijving

Plan C Sign & Styling was op zoek naar iemand die alles omtrent hun website kon regelen. De wens was om er zelf geen omkijken naar te hebben. Iemand die alles up-to-date houdt en zorgt draagt voor de veiligheid van de website.

De keuze voor Cleveronline

“Uiteindelijk hebben we gekozen voor Cleveronline, omdat ze verstand van zaken hebben, maar grafisch ook erg goed zijn aangelegd”, aldus Carla van der Merk.

Gerealiseerde werkzaamheden

We hebben het totale online plaatje bekeken en beoordeeld. Op basis daarvan hebben we ene plan van aanpak gemaakt. De focus bij dit project lag op de website. Een website welke aansluit bij de huidige uitstraling van het bedrijf. Naast de website hebben we ook direct Google Mijn Bedrijf meegenomen. Dit stond nog op een oud adres ingeschreven en was helaas niet meer in beheer. Lees hier meer over Google Mijn Bedrijf. We hebben de website opgeleverd met een handleiding en een plan van aanpak voor de content van de site. De wens was om hier zelf een invulling aan te geven. Vanzelfsprekend staan we altijd klaar als back-up.

Hier weten ze andermans wensen om te zetten op het beeldscherm. Ze denken graag mee, zijn geduldig en erg prettig in omgang! Kortom: een aanrader.

Carla van der Merk

Eigenaar , Plan C Sign & Styling

Beoordelingscijfer

Bijgedragen aan de volgende oplossingen