Selecteer een pagina
Home » Oplossingen online presentatie » Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf

Laat je merk groeien!

Als ondernemer wil je met je website goed gevonden worden. Daarom is het belangrijk dat je Google Mijn Bedrijf optimaal gebruikt. Een Google bedrijfspagina biedt steeds meer opties om je als ondernemer mee te onderscheiden. Deze resultaten hiervan worden direct zichtbaar bij het zoeken naar jouw bedrijf.

Steeds meer voordelen voor ondernemers met Google Mijn Bedrijf

Ik wil hier hulp bij

Wil jij dat wij kijken naar jouw Google bedrijfspagina? Controleren of dit klopt? Laat het ons weten. We zijn je graag van dienst.

Waarom Google Mijn Bedrijf

Een aantal belangrijke voordelen voor jouw bedrijf.

w

1. Eenvoudig contact

Het zoeken naar jouw bedrijf levert in Google een makkelijk overzicht op met contactgegevens. Op de computer zie je aan de rechterkant een complete presentatie van jouw bedrijf. Op je mobiel is dat direct bovenaan. Hierdoor kunnen je klanten direct bellen of je website bezoeken voor meer informatie.

U

2. Goed vindbaar

Naast de presentatie van de juiste contactgegevens is een groot voordeel dat je (lokaal) goed vindbaar bent. Met een juist en compleet ingevuld profiel krijg je een prominente plek bij de zoekresultaten naar jouw bedrijf. Hierbij kan je aangeven in welke sector je actief bent en wat je werkregio is.

3. Makkelijk bereikbaar

Gemiddeld genomen zoeken meer mensen online via hun smartphone dan via de computer. De smartphone wordt ook steeds vaker gebruikt als navigatiemiddel via Google Maps. De koppeling van Google Mijn Bedrijf met Google Maps maakt een route navigatie naar jouw bedrijfslocatie makkelijk toegankelijk.

}

4. Openingstijden

Hier is nog wel eens wat onduidelijkheid over. Hoezo moet ik openingstijden opgeven? Voor Google is het belangrijk dat je profiel volledig wordt ingevuld. Hoe completer, hoe hoger je score. Openingstijden zijn hier een onderdeel van. Hiermee geef je aan je klanten aan wanneer je werkt.

Claim je profiel

Als je profiel nog niet geregistreerd is? Zorg dat je dit profiel vastlegt. Het is belangrijk dat je zelf het beheer hebt over dit profiel. Je loopt anders het risico dat Google er zelf een invulling aan gaat geven. Het kan dan voorkomen dat je gegevens niet kloppen. Denk dan aan je contactgegevens, maar ook aan je openingstijden. Met een juiste registratie voorkom je blunders.

Wie heeft het beheer?

Zorg dat je weet wie het beheer heeft, zodat je altijd je gegevens kunt wijzigen. Te vaak komen we tegen dat iemand niet weet wie het beheer heeft. Het is dan vaak lastig om dit met Google op te lossen. Dit kan lang duren.

Zorg dat je zelf de regie hebt over je eigen Google Mijn Bedrijf pagina

Lees meer over Google Mijn Bedrijf bij Google Help Center.

Controleer mijn pagina:

1 + 11 =

Vragen? Neem contact met ons op.

Onderstaande profielen hebben we inmiddels in orde mogen maken.

Steenwijkerweg 47
8397LB De Blesse

06-41256871

info@cleveronline.nl

Vragen? Laat het ons weten.

5 + 4 =